Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom een interactieve video door Goeiebedrijfsfilm laten maken?

Voor wie een complexe boodschap voor een brede doelgroep heeft, is interactieve video een ideaal communicatiemiddel. Je biedt de kijker keuze uit verschillende verhaallijnen, waardoor jouw boodschap uiteindelijk in de juiste context bij de juiste persoon uitkomt.

Interactieve video heeft daarnaast het grote voordeel dat de klikmogelijkheden en de interactie tussen de video en de kijker ervoor zorgen dat de kijker meer betrokken is en minder passief naar het beeld kijkt dan bij een reguliere video.

Wat doen we?

  • Centraal staat: wie wil je met welke boodschap bereiken? Bij interactieve video zijn er meerdere verhaallijnen en meerdere doelgroepen. Eerst maken we dit inzichtelijk.
  • Naar aanleiding van het script – dat uit meerdere lagen bestaat – bepalen we de setting en gaan we filmen en illustreren.

  • Daarna gaan we monteren, inspreken, illustraties toevoegen en muziek achter de film zetten. Net zo lang tot alles tot in detail klopt en optimaal clickable is.
  • Omdat een interactieve video wat ingewikkelder is en een eigen externe player heeft, hosten we die meestal vanuit een eigen Video Management Systeem.

De kosten

Om een brede, vaak complexere doelgroep te bedienen met één video, kun je interactieve video inzetten. Zo geef je de kijker de mogelijkheid zelf te kiezen voor zijn verhaal. Kosten? Vanaf € 995,-.

€ 995,-

Het resultaat

Uit onze ervaring, maar ook uit onderzoek van Forrester Research, blijkt dat interactieve video erg goede resultaten behaalt. Het stukje interactiviteit zorgt ervoor dat de kijker doorgaans langer geboeid blijft, tot maar liefst tien minuten!

Uit de cijfers van het onderzoek blijkt ook dat maar liefst 90 procent van de kijkers de hele interactieve video af kijkt. Verder is gebleken dat de sales conversie van deze video’s erg hoog ligt, namelijk 380 procent hoger dan op een website zonder interactieve video. Het blijkt de ideale oplossing voor het overbrengen van een complexe boodschap.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Mise en place en mastiek maken

Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

SVH had een reeks video’s geproduceerd met daarin vragen verwerkt. Wij hebben deze video’s interactief gemaakt op YouTube, zodat mensen de vragen kunnen beantwoorden en direct zien of zij het antwoord goed of fout hadden.