Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom jouw animatiefilm door Goeiebedrijfsfilm laten maken?

In een animatiefilm (2d of 3d graphic) kun je stapsgewijs een proces uitleggen. Efficiënt, maar zonder dat het saai wordt. Door de bewegende beelden, herkenbare huisstijl – die nemen we over in de illustraties – bijbehorende muziek en de voice-over vertel je op creatieve wijze jouw unieke verhaal.

Animaties maken is doorgaans tijdrovender dan filmen met gewoon beeld, maar een animatiefilm biedt zeker de nodige voordelen. Je kunt illustraties naadloos op je huisstijl laten aansluiten, ingewikkelde boodschappen eenvoudig uitleggen en woord, beeld en cijfers elkaar laten versterken.

Wat doen we?

  • We beginnen altijd samen met de klant aan tafel. Daar leggen we vast hoe de doelgroep eruitziet en wat de boodschap van de animatiefilm wordt.
  • Het verhaal moet nu vorm gaan krijgen. We gieten het daarom van A tot Z in een script dat we met hulp van de huisstijlgids uitwerken in een storyboard.

  • Na afstemming met de klant werken we het storyboard uit tot een animatiefilm met bewegende 2d of 3d beelden, voice-over en (achtergrond)muziek.
  • Hoe ga je de animatiefilm inzetten? Wie moet hem te zien krijgen? Wij plaatsen hem op de juiste kanalen en zorgen ervoor dat hij daar gevonden wordt.

De kosten

Met een animatiefilm zet je een ingewikkelde boodschap om in pakkende beelden en klare taal. Vanaf € 1.500,- maken wij een unieke op maat gesneden animatiefilm.

€ 1500,-

Het resultaat

Door samen vooraf een duidelijke strategie te bepalen voor de animatiefilm, zorg je ervoor dat hij zijn doel bereikt. Je vertelt je verhaal in zijn meest optimale vorm. Zodat het beklijft – en misschien zelfs doorverteld wordt.

In een animatiefilm kun je heel makkelijk buttons toevoegen en andere momenten waarop de kijker zelf kan inspringen en het beeld kan bepalen. Door bijvoorbeeld verder te klikken of te kiezen voor een bepaalde optie. Interactiviteit zorgt voor dat de animatiefilm de aandacht langer vasthoudt, en dat is natuurlijk precies wat we willen!

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Bas & Kas op weg naar de toekomst!

SVH

Voor deze animatie hebben we twee karakters ontwikkeld om de branche-erkende certificaten van Bedienigingassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) onder de aandacht te brengen bij de docenten. In de video loop je mee met Bas en Kas en zie je hoe zij tijdens hun opleiding leren door te doen. Met het aanbod van de nieuwe leermiddelen helpt SVH Bas en Kas om hun eerste stappen te zetten in de horecabranche.

Bijzonder aan dit project is dat de gehele animatie met de hand getekend is, waardoor het design uniek is en op een prachtige manier samenkomt met de visie van SVH.