Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom een bedrijfsfilm door Goeiebedrijfsfilm laten maken?

Mensen lezen niet meer. Althans, weinig. Wil je een pakkende boodschap overbrengen aan je medewerkers of klanten? Dan is een bedrijfsfilm hiervoor het middel bij uitstek.

Wij gaan verder dan andere videoproductiebedrijven. Is hun eindproduct de bedrijfsfilm zelf? Bij ons is dat de video in de juiste omgeving; op social mediakanalen bijvoorbeeld. Mét de bijbehorende optimalisatie. Alleen zo wordt de video ook gevonden door de doelgroep waarvoor hij is gemaakt.

Wat doen we?

  • Een bedrijfsfilm begint met een heldere omschrijving van de doelgroep waarvoor hij bestemd is.
  • Vervolgens bedenken we een verhaal met een duidelijke boodschap. Ofwel: een scenario.
  • We bepalen wat de bedrijfsfilm nodig heeft: echt beeld, animatie, interactie en/of illustraties.
  • Dan koppelen we de juiste mensen aan het project: onze videograaf, regisseur en lichttechnicus.

  • We stemmen af op welke locaties binnen het bedrijf de film opgenomen wordt.
  • Pas als álles geregeld is, gaan we filmen. Op dat moment komt alles samen.
  • Van het beeld dat geschoten is, monteren we de uiteindelijke bedrijfsfilm.
  • Is het de bedoeling dat de bedrijfsfilm online te vinden is? Dan zorgen wij ervoor dat dit gebeurt.

De kosten

Vanaf € 995,- heb je een bedrijfsfilm die in ongeveer anderhalve minuut de sfeer van je bedrijf weergeeft. Wij zorgen er tevens voor dat de film gevonden wordt op de juiste kanalen.

€ 995,-

Het resultaat

Bij ons is het resultaat dat waar alles om draait. We maken films die iets teweeg moeten brengen. Daarom analyseren we de inhoud, kijkersloyaliteit, de klicks. We willen precies weten welk deel van de bedrijfsfilm goed gewaardeerd wordt en wanneer mensen wegklikken.

Om die reden gaan we het liefst langdurige relaties met onze klanten aan, waarbij we voor iedere gebeurtenis binnen het bedrijf een korte bedrijfsfilm produceren die gericht is op een heel specifiek thema en bijbehorende doelgroep. Deze films blijven we continu analyseren en optimaliseren om altijd tot het hoogst haalbare resultaat te komen.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Promotievideo Medilex Onderwijs

Medilex Onderwijs

Door een congres van Medilex Onderwijs in beeld te brengen, hebben we op een dynamische manier het verhaal en de expertise van het bedrijf overgebracht. Daarnaast hebben we ook deelnemers van het congres aan het woord gelaten, waardoor meteen de meerwaarde van Medilex duidelijk wordt.