Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom een instructievideo door Goeiebedrijfsfilm laten maken?

Een instructievideo is het ideale middel om werknemers een training te geven, de uitwerking van een recept stapsgewijs te visualiseren of iets uit te leggen. Voordeel van film ten opzichte van dit live aan een publiek vertellen is dat de kijker zelf het tijdstip bepaalt en de instructiefilm kan pauzeren.

Goeiebedrijfsfilm heeft jarenlange ervaring met het maken van instructievideo en weet daarom precies wat wel en niet werkt. Wanneer zappen kijkers weg en hoe houd je ze geboeid? Hoe meer je de kijker boeit, hoe beter hij de informatie in zich opneemt en hoe vaker hij de video zal delen.

Wat doen we?

  • Samen bepalen we het doel van de video. Centraal hierbij staat dat het onderwerp niet te breed mag worden. Wil je meerdere aspecten van één product belichten, maak dan meerdere instructievideo’s.
  • Zodra er een script op tafel ligt, kunnen we locatie, videograaf, acteur(s), voice-over, muziek en wat verder nodig is gaan regelen. Wij hebben de meeste experts zelf in huis.

  • Het product of de spreker moet centraal staan bij een instructievideo; de locatie is in dienst hiervan en mag niet afleiden. Vaak worden instructievideo’s daarom in de studio gefilmd.
  • Belangrijk is dat de instructievideo de doelgroep bereikt. Om hiervoor te zorgen, schakelen wij de juiste kanalen in en gebruiken we de nodige (SEO)middelen.

De kosten

Een online workshop, het uitleggen van een proces, de werking van een apparaat: wij vertalen deze stappen naar een instructiefilm. Dit doen we vanaf € 995,-

€ 995,-

Het resultaat

Het voordeel van het online plaatsen van een instructievideo, is dat je hiervan statistieken kunt bijhouden. Zo kun je dus meten welk effect je behaalt met je video. En mocht dit effect niet het gewenste zijn, dan kun je daar iets aan doen.

Voor een optimaal effect is het belangrijk dat de instructievideo op de juiste kanalen te zien is voor de beoogde doelgroep. Bereikt je instructievideo niet het doel dat je gehoopt had, dan kun je ervoor kiezen andere kanalen in te zetten of de bestaande kanalen ánders in te zetten. Goeiebedrijfsfilm heeft veel ervaring met het in de markt zetten van film en video, en adviseert je hier graag over.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Warming-up Hardlopen

Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit

Voor Kruijdenberg hebben we verschillende korte video’s opgenomen met oefeningen en tips voor de beginnende en de gevorderde hardloper. Met behulp van animatie hebben we de belangrijkste elementen naar voren gebracht, zodat het voor de kijker direct duidelijk is waar hij/zij op moet letten met het uitvoeren van de oefening.