Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Vaste kosten voor film en video

Hoewel video bewezen effectief is als overtuigend communicatiemiddel, zijn de kosten hiervoor vaak nog een drempel voor bedrijven. Door met vaste kosten per film of video te werken, hopen wij die drempel te kunnen verlagen.

KIES GOEIEBEDRIJFSFILM!

Wil je weten hoe (online) video voor jouw merk zou kunnen werken? Neem dan contact met ons op.

DE MEEST RECENTE VIDEO'S VAN GOEIEBEDRIJFSFILM

Animatie

Met een animatie zet je een ingewikkelde boodschap om in pakkende beelden en klare taal. Vanaf € 1.500,- maken wij een unieke op maat gesneden animatie.

€ 1500,-

Bedrijfsfilm

Vanaf € 995,- heb je een bedrijfsfilm die in ongeveer anderhalve minuut de sfeer van je bedrijf weergeeft. Wij zorgen er tevens voor dat de film gevonden wordt op de juiste kanalen.

€ 995,-

Instructievideo

Een online workshop, het uitleggen van een proces, de werking van een apparaat: wij vertalen deze stappen naar een instructiefilm. Dit doen we vanaf € 995,-

€ 995,-

Interactieve video

Om een brede, vaak complexere doelgroep te bedienen met één video, kun je interactieve video inzetten. Zo geef je de kijker de mogelijkheid zelf te kiezen voor zijn verhaal. Kosten? Vanaf € 995,-.

€ 995,-

Online video

Wil je je merk versterken met behulp van online video? Vanaf € 995,- heb je al een online video die niet alleen boeit maar ook nog eens op alle juiste kanalen te vinden is.

€ 995,-

Productvideo

Visualiseer je product optimaal met een productvideo. Vanaf € 295,- heb je een unique selling point in handen: een krachtige film die overtuigt en voor de nodige conversie zorgt.

€ 295,-

Videomarketing

Mensen overhalen tot aankoop of actie doen we met behulp van marketing. Videomarketing is een relatief nieuwe, maar oh zo efficiënte speler op dit vlak. Kosten? Vanaf € 995,-.

€ 995,-