Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Hoe zijn de kosten van een bedrijfsfilm opgebouwd?

Voor het maken van een goede bedrijfsfilm doorlopen we doorgaans een tamelijk vast traject. Daarvoor hanteren we dan ook één standaardprijs, namelijk € 995,-.

Deze kosten voor een bedrijfsfilm gelden ook wanneer er meer uren in het traject gaan zitten dan er geraamd zijn. Wil je naast de reguliere opties nog extra elementen toevoegen aan de film, dan zullen deze – in overleg – bij de vaste kosten opgeteld worden.

Wat doen we?

  • Vooral bij een bedrijfsfilm is het belangrijk dat de verschillende geledingen binnen de organisatie op één lijn zitten. Vanuit dat overleg stellen we een plan van aanpak, moodboard en script op.
  • Wij dragen zorg voor de juiste muziek in de film en leveren teksten voor de voice-over. Ook zorgen wij zonodig voor acteurs, actrices en illustraties/graphics.

  • We filmen alle scenes en monteren de film in onze eigen studio. Is het product af, dan krijg je hem te zien en worden er laatste correcties aangebracht tot hij naar wens is.
  • Om zijn doelgroep te bereiken, moet de bedrijfsfilm op de juiste kanalen te vinden zijn en met de juiste SEO omgeven zijn.

De kosten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

€ 995,-

Altijd een oplossing op maat

Hoewel de te doorlopen stappen binnen het filmtraject bij iedere bedrijfsfilm aardig overeenkomen, zijn er natuurlijk altijd grote inhoudelijke verschillen.

Iedere film die wij produceren is op maat gesneden, want alleen zo kun je jouw doelgroep op de meest overtuigende manier bereiken. Het eindproduct is in alle fasen van het traject leading.