Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom online video door Goeiebedrijfsfilm laten maken?

Online video is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Per minuut wordt er ruim driehonderd uur aan video geupload naar YouTube! Maandelijks kijkt men maar liefst zes miljard uur naar online video! Dat zijn niet alleen maar video’s op Youtube, maar dat deel is wel aanzienlijk. ‘Online video’ omvat zowel doorgeplaatste campagnes als informerende corporate video.

Online video begint met mooi beeld en een heldere boodschap. Maar de film is niets waard als hij niet gevonden wordt op internet. Daarom besteden wij naast de productie veel aandacht aan dat deel van het proces: het online plaatsen op de kanalen, doorlinken, optimaliseren, taggen en voorzien van de juiste omschrijving.

Wat doen we?

  • Samen met de klant brengen we de doelgroep en het doel van de online video helder in kaart en bedenken we een sterk scenario dat het verhaal het beste vertelt; we willen ten slotte de dialoog met de kijker aan gaan!
  • Als het scenario af is, weten we wat we nodig hebben aan muziek, voice-over en illustraties. Ook zoeken we een of meerdere geschikte filmlocaties om te draaien.

  • Tijdens een draaidag worden bij voorkeur alle nodige shots gemaakt. Daarna beginnen we aan de montage en nabewerking. Is de eerste versie af? Dan leggen we die aan de klant voor ter controle.
  • We plaatsen de online video op de kanalen die de doelgroep het beste bereiken, en optimaliseren de presentatie, taggen, labelen en beschrijven de video.

De kosten

Wil je je merk versterken met behulp van online video? Vanaf € 995,- heb je al een online video die niet alleen boeit maar ook nog eens op alle juiste kanalen te vinden is.

€ 995,-

Het resultaat

Het voordeel van online video is dat het meetbaar is. Hoe vaak wordt een online video bekeken, kijkt men de hele video uit, wordt er naar de video gelinkt vanuit andere websites, krijgt de video positieve reviews? We optimaliseren onze video’s continu aan de hand van de laatste gegevens.

Het doel van online video is een snellere conversie naar de aanschaf van een product of het opnemen van contact. Dit doel wordt het beste bereikt wanneer het onderwerp van de online video zo smal mogelijk wordt belicht, dus slechts één thema, product(facet), één bedrijfsonderdeel of één onderwerp. Vanuit de online video kun je wel weer heel handig linken naar andere online video’s.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Culinair Alphen 2014

Culinair Alphen

Door middel van deze sfeerimpressie die we gemaakt hebben voor Culinair Alphen kunnen bezoekers nagenieten van het event. We hebben verschillende sfeer en detail shots gemaakt; waardoor de ambience goed naar voren komt. Hierdoor kan de video tevens gebruikt worden voor sponsor activatie.