Bel voor meer informatiephone 085-7734157

1+1=3

Goeiebedrijfsfilm is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband met internet marketing bureau Goeiezaak. Om de doodsimpele reden dat video content een steeds grotere en belangrijkere rol gaat spelen binnen de internet marketing en internet en video een versterkende werking op elkaar hebben.

KIES GOEIEBEDRIJFSFILM!

Fabian Fraikin

Fabian heeft altijd een duidelijk doel voor ogen en zorgt er vanuit zijn regisseursrol voor dat dit wordt bereikt. Hij weet wat hij wil vertellen en waarom en hoe belangrijk de rol van timing hierin is.

Jasper Fraikin

Twaalf was hij toen Jasper samen met zijn broer zijn eerste film maakte. Daarop volgden er vele. Geen twijfel over mogelijk dat Jasper een passie voor zijn vak heeft. Deze passie combineert hij met kennis van zaken: meten en weten wat kijkers willen en dit omzetten in pakkende film.

Roland Jacobs

Als videograaf weet Roland precies welk beeld werkt om de kijker mee te nemen en te overtuigen. En is het juiste beeld geschoten, dan giet hij het in een strakke, heldere vorm die de aandacht vasthoudt en de boodschap overbrengt.

Alexandra van Strien

Laat een overzichtelijke planning en plan van aanpak maar aan Alexandra, onze projectmanager, over. Dan weet je zeker dat het hele traject in goede banen wordt geleid.

Sabine Groenestein

Is onze communicatieve alleskunner. Niet alleen houdt zij zich als communicatiestudent bij ons bezig met haar afstudeeronderzoek, zij is ook verantwoordelijk voor onze blogposts en social mediaberichten.