Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Portfolio

Goeiebedrijfsfilm heeft de afgelopen jaren honderden bedrijfsfilms, online video’s, animatiefilms, instructiefilms en interactieve video’s geproduceerd. Voor klanten met de meest uiteenlopende doelstellingen, -groepen en wensen. Maar altijd met één doel voor ogen: de doelgroep bereiken!

In de loop der tijd is het vakgebied ontzettend veranderd. Online video is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken, en daar zijn wij natuurlijk uitermate blij mee. Tegelijk houdt het ons ook scherp: we blijven ons vernieuwen en zoeken altijd nieuwe manieren om beelden te laten werken.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

 • Featured Video Play Icon

  Promotievideo Medilex Onderwijs

  Medilex Onderwijs

  Door een congres van Medilex Onderwijs in beeld te brengen, hebben we op een dynamische manier het verhaal en de expertise van het bedrijf overgebracht. Daarnaast hebben we ook deelnemers van het congres aan het woord gelaten, waardoor meteen de meerwaarde van Medilex duidelijk wordt.

 • Featured Video Play Icon

  Culinair Alphen 2014

  Culinair Alphen

  Door middel van deze sfeerimpressie die we gemaakt hebben voor Culinair Alphen kunnen bezoekers nagenieten van het event. We hebben verschillende sfeer en detail shots gemaakt; waardoor de ambience goed naar voren komt. Hierdoor kan de video tevens gebruikt worden voor sponsor activatie.

 • Featured Video Play Icon

  Bas & Kas op weg naar de toekomst!

  SVH

  Voor deze animatie hebben we twee karakters ontwikkeld om de branche-erkende certificaten van Bedienigingassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) onder de aandacht te brengen bij de docenten. In de video loop je mee met Bas en Kas en zie je hoe zij tijdens hun opleiding leren door te doen. Met het aanbod van de nieuwe leermiddelen helpt SVH Bas en Kas om hun eerste stappen te zetten in de horecabranche.

  Bijzonder aan dit project is dat de gehele animatie met de hand getekend is, waardoor het design uniek is en op een prachtige manier samenkomt met de visie van SVH.

 • Featured Video Play Icon

  Beton reparatie met de producten van Borèl

  Borèl

  In deze video hebben we verschillende stappen in beeld gebracht waarbij de producten van Borèl in werking te zien zijn. Door middel van close-up opnames is duidelijk te zien hoe de producten gebruikt worden.

 • Featured Video Play Icon

  Warming-up Hardlopen

  Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit

  Voor Kruijdenberg hebben we verschillende korte video’s opgenomen met oefeningen en tips voor de beginnende en de gevorderde hardloper. Met behulp van animatie hebben we de belangrijkste elementen naar voren gebracht, zodat het voor de kijker direct duidelijk is waar hij/zij op moet letten met het uitvoeren van de oefening.

 • Featured Video Play Icon

  Mise en place en mastiek maken

  Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)

  SVH had een reeks video’s geproduceerd met daarin vragen verwerkt. Wij hebben deze video’s interactief gemaakt op YouTube, zodat mensen de vragen kunnen beantwoorden en direct zien of zij het antwoord goed of fout hadden.

 • Featured Video Play Icon

  Meet the Chef – Leidse Restaurantweek 2016

  Leids Lekkers

  Voor Leids Lekkers hebben we een video gemaakt ter promotie van de Leidse Restaurantweek. In de video is te zien hoe een chef aan het werk is ter voorbereiding van een maaltijd, geheel volgens het thema: Meet the Chef.

  We hebben een videomarketing strategie uitgezet op Facebook om het bereik van de video te vergroten. Dit resulteerde in een organisch bereik van ruim 11.000 kijkers. Daar bovenop hebben ruim 54.000 mensen de video advertentie bekeken.