Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Portfolio

Goeiebedrijfsfilm heeft de afgelopen jaren honderden bedrijfsfilms, online video’s, animatiefilms, instructiefilms en interactieve video’s geproduceerd. Voor klanten met de meest uiteenlopende doelstellingen, -groepen en wensen. Maar altijd met één doel voor ogen: de doelgroep bereiken!

In de loop der tijd is het vakgebied ontzettend veranderd. Online video is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken, en daar zijn wij natuurlijk uitermate blij mee. Tegelijk houdt het ons ook scherp: we blijven ons vernieuwen en zoeken altijd nieuwe manieren om beelden te laten werken.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

 • Featured Video Play Icon

  Promotievideo Medilex Onderwijs

  Medilex Onderwijs

  Door een congres van Medilex Onderwijs in beeld te brengen, hebben we op een dynamische manier het verhaal en de expertise van het bedrijf overgebracht. Daarnaast hebben we ook deelnemers van het congres aan het woord gelaten, waardoor meteen de meerwaarde van Medilex duidelijk wordt.

 • Featured Video Play Icon

  Day for Change verkiezing 2015

  Day for Change

  Voor de Day for Change verkiezing van 2015 hebben we een aftermovie gemaakt door een sfeerimpressie te geven van het event. De video biedt niet alleen een terugblik voor de bezoekers, maar wordt ook gebruikt om potentiële sponsors te enthousiasmeren.

 • Featured Video Play Icon

  Bas & Kas op weg naar de toekomst!

  SVH

  Voor deze animatie hebben we twee karakters ontwikkeld om de branche-erkende certificaten van Bedienigingassistent (BAS) en Keukenassistent (KAS) onder de aandacht te brengen bij de docenten. In de video loop je mee met Bas en Kas en zie je hoe zij tijdens hun opleiding leren door te doen. Met het aanbod van de nieuwe leermiddelen helpt SVH Bas en Kas om hun eerste stappen te zetten in de horecabranche.

  Bijzonder aan dit project is dat de gehele animatie met de hand getekend is, waardoor het design uniek is en op een prachtige manier samenkomt met de visie van SVH.

 • Featured Video Play Icon

  Pizza/pasta van de maand!

  Italian bar-bistro City Hall

  Voor Restaurant City Hall hebben we product video’s gemaakt van hun gerechten om de pizza/pasta van de maand verkiezing bekender maken. Hiervoor hebben we gekozen om de bereidingswijze van de gerechten te tonen.

  Door de inzet van online video heeft City Hall een groter publiek uit Leiden en omgeving kunnen bereiken (met name op Facebook). Dit resulteerde in een hoger percentage kijkers die ook daadwerkelijk een interactie aan gingen en stemde op hun favoriete pizza of pasta van de maand!

 • Featured Video Play Icon

  Hoe huurt u een woning bij Woonpartners?

  Woonpartners Midden-Holland

  Voor Woonpartners Midden-Holland hebben wij verschillende instructievideo’s gemaakt met tips voor (toekomstige) huurders.

 • Featured Video Play Icon

  Kom jij Biologie studeren aan de Universiteit Leiden?

  Institute of Biology Leiden - Leiden University

  Voor de bachelor opleiding Biologie aan de Universiteit Leiden hebben we een interactieve video geproduceerd. Door de sfeerbeelden van de Universiteit en de stad Leiden krijgen toekomstige studenten een goed beeld van wat de studie inhoudt. Daarnaast kan de kijker zelf bepalen welke route hij of zij wil volgen, door op de verschillende locaties in de kaart te klikken.

 • Featured Video Play Icon

  Meet the Chef – Leidse Restaurantweek 2016

  Leids Lekkers

  Voor Leids Lekkers hebben we een video gemaakt ter promotie van de Leidse Restaurantweek. In de video is te zien hoe een chef aan het werk is ter voorbereiding van een maaltijd, geheel volgens het thema: Meet the Chef.

  We hebben een videomarketing strategie uitgezet op Facebook om het bereik van de video te vergroten. Dit resulteerde in een organisch bereik van ruim 11.000 kijkers. Daar bovenop hebben ruim 54.000 mensen de video advertentie bekeken.