Bel voor meer informatiephone 085-7734157

Waarom uw videomarketing overlaten aan Goeiebedrijfsfilm?

Videomarketing is een efficiënte wijze van communiceren waarmee je als merk klanten kunt informeren, overtuigen of kunt overhalen om iets te kopen. Deze vorm van marketing heeft een paar voordelen ten opzichte van andere vormen van marketing.

Wie een video op zijn website plaatst en hiervoor de juiste SEO-middelen gebruikt, zorgt hiermee meteen voor een betere positie op internet. Video marketing maakt het mogelijk een boodschap aantrekkelijk te brengen voor een specifiek publiek.

Wat doen we?

  • Samen bepalen we doelgroep, doel, middelen en de creatieve invulling. Wat voor soort film moet het worden? Wat is de vraag vanuit de doelgroep en vooral: hoe beantwoorden we die?
  • • Stap twee is het script. Dat moet kloppen, de juiste toon hebben, het verhaal op sympathieke wijze vertellen én de kijker overtuigen.

  • Gebruiken we alleen echte beelden of hebben we graphics nodig om de boodschap beter over te doen komen? Dit bepalen we tijdens de conceptontwikkeling.
  • Video marketing mist zijn doel als het niet de juiste mensen bereikt. Daarom besteden we de nodige aandacht aan het verspreiden van video via de juiste kanalen met behulp van de juiste technieken.

De kosten

Mensen overhalen tot aankoop of actie doen we met behulp van marketing. Videomarketing is een relatief nieuwe, maar oh zo efficiënte speler op dit vlak. Kosten? Vanaf € 995,-.

€ 995,-

Het resultaat

Videomarketing is een steeds groter wordende tak binnen het marketingsegment. Niet verwonderlijk, want video scóórt. Zo blijkt uit cijfers dat 65 procent van de kijkers meer dan driekwart van de gemiddelde online video uitkijkt.

Bedrijven zijn er dan ook steeds vaker voor te porren: maar liefst 96 procent geeft in onderzoek aan het komende jaar iets met video te willen gaan doen. Door het op de juiste manier aan te pakken en vanuit een goede strategie een hoogwaardige film te – laten – maken, kun je je als bedrijf of merk optimaal profileren.

de meest recente video's van goeiebedrijfsfilm

Featured Video Play Icon

Meet the Chef – Leidse Restaurantweek 2016

Leids Lekkers

Voor Leids Lekkers hebben we een video gemaakt ter promotie van de Leidse Restaurantweek. In de video is te zien hoe een chef aan het werk is ter voorbereiding van een maaltijd, geheel volgens het thema: Meet the Chef.

We hebben een videomarketing strategie uitgezet op Facebook om het bereik van de video te vergroten. Dit resulteerde in een organisch bereik van ruim 11.000 kijkers. Daar bovenop hebben ruim 54.000 mensen de video advertentie bekeken.